cocoon biopejs

Cocoon biopejs – sådan vælger du den rette til din bolig eller sommerhus

Der findes rigtig mange måder at bringe hyggen og varmen ind i ens hjem på. For langt de fleste er det åben ild i pejsesteder, der associeres med hygge. Elementet ild bringer os tilbage til vores forfædre, der levede og arbejdede omkring bålet, der dengang var livsvigtig for ens overlevelse.

En cocoon biopejs er én af muligheder for at bringe hyggen ind i ens hjem, men den kan også bruges i sommerhuset, hvor de køligere nætter jages på flugt i ildflammernes skær. Denne type biopejse fås i tre forskellige slags, hvorfor man lynhurtigt kan vælge den type, der bedst passer til ens hjem eller sommerhus.

Når man skal vælge en pejs til ens hjem er det vigtigt at man får valgt den rigtige type. Dette skyldes ikke blot, at denne skal passe ind i ens øvrige indretning, men også at den skal have en funktion og ikke blot være til pynt.

De stående cocoon modeller

Overordnet set kan man dele de tre typer af cocoon biopejse ind i to kategorier – de stående og de hængende. Der findes to stående modeller, der hver især har deres eget æstetiske udtryk at bringe med sig, når de installeres i ens hjem.

Den mest købte cocoon biopejs har én fod som er centreret under sfæren, hvori ilden brænder. Denne model er meget populær, da den er nem at flytte rundt på og derfor kan bruges i hjemmets forskellige rum. Dens stilrene design er en af de ting, der gør at mange falder pladask for den, da man bliver helt draget og betaget af dens form når først den tændes op og ilden flammer og smælder.

Den anden type cocoon biopejs, der står på gulvet har tre ben. Denne har samme kvaliteter som den ét-benede, derfor er det op til en selv, hvilken type biopejs man synes bedst om og vil passe bedst ind i ens hjem rent æstetisk set.

Cocoon Aeris – den hængende biopejs

Denne biopejs er noget for sig selv. Som en af de eneste på markedet skal den nemlig monteres i loftet, hvilket gør at man skal overveje dens placering grundigt før man blot køber den og hænger den op. I og med, at man har med ild at gøre, skal den nemlig hænge stabilt, da en lille ustabil krog i loftet kan være potentiel brandfare.

Dog er denne pejs unik i sit design og æstetisk kan den optimere ethvert rum. Der er noget enormt stilet over denne cocoon biopejs, da det er langt de færreste der har hørt om, eller set, at man kan hænge en pejs fra loftet. Aeris kan dog tages ned fra loftet og monteres på en fod.

GTB Forfatter