19

Generelt vedr. sexlegetøj – Det skal du vide

Der er ingen tilgængelig statistik vedr. brug af sexlegetøj. Dette er ikke så underligt, da de fleste opfatter det som en meget privat ting. Over de senere år er der dog kommet mere fokus på sexlegetøj som en mere almindelig ingrediens i menneskers sexliv. Bl.a. har det været drøftet i forbindelse med hjælp til handicappede på plejehjem.

Hvem er brugerne af sexlegetøj?

Hovedgrupper af brugere:

¤                    Par der ønsker ekstra krydderi på deres sexliv.

¤                    Singler der hygger sig med sig selv.

¤                    Personer der har brug for et hjælpemiddel til at opnå orgasme. (F.eks folk med et handicap).

¤                    Pornoindustrien.

Stort udvalg – se dig godt for.

Følger man med på udbydernes hjemmesider, er der et voldsomt voksende udbud af produkter.

Indenfor de forskellige kategorier, kommer der hele tiden nye produkter til. Mange produkter ligner hinanden, men har små variationer, der gør valget næsten uoverskueligt.

Desværre har alle produkterne ikke en præcis beskrivelse, og derfor risikerer du, at produktet ikke svarer til det du forventede.

Langt den største handel af sexlegetøj foregår i dag på nettet. Det er helt naturligt. Du kan i ro og mag studere udbuddet, og vælge det, du kunne tænke dig. Helt uden at nogen ved hvad du har gang i. Varen sendes i diskret indpakning, så kun du kender indholdet. Ulempen er, at du ikke kan studere produktet bedre end hvad billeder og tekst på nettet, giver mulighed for.

Her er sammenfattet et par ting, du skal tænke på, før du køber. Er du rutineret, har du garanteret allerede lært det.

Hjælpeguide før du køber på nettet:

¤                    Beslut fra starten nogenlunde hvad du vil gå efter. Du bliver fristet af mange ting når du kigger.

¤                    Find en udbyder der seriøst prøver at give god vejledning. Lovebuddy er en af dem.

¤                    Gå grundigt til værks med det produkt du kunne tænke dig. Undersøg det nøje med størrelse, materiale, rengøringsvenlighed og funktionstid ved elektriske apparater.

¤                    Har du fundet det rigtige produkt, kan du sammenligne priser. Det samme produkt udbydes mange steder til vidt forskellige priser.

¤                    De fleste produkter fungerer bedst med glidecreme. Husk den rigtige slags til dit produkt. Husk også rengøringsprodukt. Det bevarer dit legetøj lækkert i lang tid.

Tip:

Har du en partner, kan det være meget spændende at søge den helt rigtige vare sammen. Det giver anledning til spændende snakke, og du lærer noget om din partner. Det gælder også omvendt.

Har du modtaget produktet, og det ser helt anderledes ud, end hvad du forventede, kan du nå at sende det tilbage. Det er jo vigtigt, at du får det du bestiller og at dine gaveideer til din udkårne er det rigtige.

Har du først afprøvet produktet, er det nok de færreste leverandører, der vil give dig pengene tilbage.

Kom godt i gang.

Det kan tage tid til at lære et produkt at kende. Det er ikke sikkert det fungerer for dig/jer første gang. Prøv igen hvis det driller. De fleste produkter er gennemprøvede og det kræver bare lidt tilvænning. Har produktet en forkert størrelse er det straks værre. Derfor er det vigtigt – se ovenfor – at du tjekker størrelse. Ofte er den desværre ikke præcist angivet. Af og til står der ikke et mål, men super fleksibelt eller lignende. Hop ikke på det. Selvfølgelig kan det angives præcist, så du kan få den rigtige størrelse. Vælg ikke de hjemmesider, der ikke gør sig umage med en præcis varebeskrivelse. F.eks. kender alle drenge og mænd præcis deres pikstørrelse, så du skal også bare selv gøre dig umage. Alle piger og kvinder har ligeledes godt styr på deres størrelser.

Du er ikke den første.

Har du først overvundet din generthed eller bekymring med det første køb, er du godt på vej. Du er ikke den første i verdenshistorien, der har taget det skridt. Du behøver ikke at rødme, når du kigger dig i spejlet eller bruger tingesten første gang. På den anden side ville der jo heller ikke ske noget ved det. Køb ikke den vildeste, eller største dildo som det første. Du vil sandsynligvis opleve, at du får lyst til mere, når først du er kommet i gang. Din/jeres fantasi bliver stimuleret. Du/I lærer nye sider ved dig selv og hinanden at kende. Horisonten udvider sig, og forhåbentlig opnår du et rigere sexliv.

Heldigvis er det blevet meget mere almindeligt at anvende sexlegetøj. Det er også blevet meget lettere at anskaffe sig via nettet. Befolkningens opmærksomhed på dette område har aldrig været større. Som forbruger er det bare at tage for sig af varerne, og lade sig inspirere. Det gælder både dig der er alene, og jer der gør det sammen.

Aldrig har der været så stor en mangfoldighed at vælge mellem.

Note: Hvis du ønsker at læse hvad du bør vide omkring sexlegetøj. Så læs med her.

20

Bare kast dig ud i det.

Lad dig ikke forvirre af alle disse produkter. Du skal bare vælge et lille udvalg, der tiltaler dig. Begynd i det små. Du har her muligheden for at udleve nogle drømme og fantasier. Lad dit sexliv og forhåbentlig også dit kærlighedsliv få gode vækstmuligheder. Held og lykke med det. Det er aldrig for sent at komme i gang, genopdage eller udvikle.

 

Benjaminshj Forfatter