Mand der mangler plads til seng

Måske er en skabsseng med topmadras en løsning for dig

Står du i en daglig udfordring i forhold til plads? Er du træt af, at ungerne altid slæber legetøjet med ind i stuen, fordi der ikke er plads til at lege inde på værelset? Synes du, det er et lige lovlig stort frås af plads at bruge et helt rum til en gæsteseng?

Eller er du bare i det hele taget træt af, at du ikke har plads nok?

Så kunne den løsning, der ligger lige til højrebenet være: En skabsseng.

Den smarte plads-sparer

Det er virkelig smart tænkt det, en skabsseng kan. At smække hele sengen op ad væggen og dermed skabe god plads der, hvor den stod. Det er da smart.

De kvadratmeter, som sengen fylder, når den står på gulvet, de kan jo snildt bruges til noget andet, når den ikke bliver brugt.

Når pladsen er begrænset, så er det da lige sådan en, du har brug for. Forestil dig lige, hvor meget mere space, der vil være i hjemmet, hvis ikke der skulle stå senge og fylde op.

Den nærmest usynlige seng

Når skabssengen er slået op langs væggen, så fylder den ikke ret meget. Den fylder selvfølgelig det, som en seng fylder på de to leder, men i dybden fylder den ikke så meget. Og når den så helt oppe ad væggen, så er det jo begrænset, hvad den fylder ud i rummet.

Den kommer gerne i en diskret farve, således at den nærmest går i ét med væggen.

Den kan enten stå, så den er sine 200 cm i højden eller i bredden. Hvis den står nede i bredden, kan den ligne en skænk eller noget tilsvarende. Oven på den kan stilles ting og sager.

Så er man jo samtidig helt fri for at se på en mere eller mindre opredt seng hele dagen. For alt sengetøj kan sagtens være inde i sengen, når den er klappet op. Endnu en god gevinst.

Topmadrassen er i orden

Måske tænker du, at der ikke kan være særlig meget kvalitet i en seng, der ikke konstant befinder sig på gulvet. Men det er faktisk ikke rigtigt. For den kan sagtens have en glimrende kvalitet.

Madras og topmadras ligger separat i sengerammen, og disse kan naturligvis være af en kvalitet, der er helt i orden.

Du vælger selv både madrassen og topmadrassen, så det er jo op til dig selv, hvilket niveau for kvalitet, du tænker, den skal have.

Du behøver derfor ikke at være bekymret for, om du kommer til at ligge godt i sengen, selv om det skal slås op og ned. Det har som sagt ingen indflydelse på liggekomforten.

Designet er fint

En skabsseng ligner en hvilken som helst almindelig seng, når den står på gulvet. Bortset fra benene, som jo er nødt til at være bevægelige og meget stærke, da de skal kunne holde til at blive foldet sammen. De skal også være konstrueret sådan, at de netop kan slås sammen og holde på faconen, når sengen er slået op.

Men ellers er det en fin og flot seng. For det meste kommer den i et pænt og diskret look.

Desuden kan en skabsseng fås i alle de gængse mål. Den fås både som dobbeltseng og som enkeltseng.

Så på mange måder er den skabsseng fuldstændig som en konventionel seng. Den kan bare lidt mere.

Vælg en skabsseng, hvis du gerne vil have en god seng at ligge i om natten og en seng, der er pakket helt væk i løbet af dagen. Det er der flere fordele ved, så det kan jo være, at det bliver en løsning for flere af sengene i din husstand.

GTB Forfatter