19

Vær ikke bange for at udfolde dig selv seksuelt – læs mere her

Folk udvikler sig i takt med, at tiden og tendenser udvikler sig. Kigger man blot fyrre år tilbage var folk væsentligt anderledes. De havde andre mål i livet, andre ønsker med deres liv og dermed andre ting de gik op i.

Dengang gik man ikke så meget op i sig selv, men gik mere op i at passe sit arbejde og tjene mange penge. Det kunne nemlig være med til at sikre en fremtid for ens familie. Dermed skulle man heller ikke tænke så meget over hvem man var og hvad man gjorde og hvad ens mål i livet var.

Det har dog ændret sig markant. Vi har heldigvis udviklet os i en retning, hvor der er ligestilling mellem kønnene og også kvinderne arbejder. Det gør, at alle arbejder og tjener flere penge. Ved at tjene flere penge giver det mulighed for, at vi selvrealiserer os selv. Det er en god ting da det er med til at gøre, at vi bliver mere reflekterede væsener der er bedre til at begå os blandt mange andre mennesker.

Du kan også udfolde dig seksuelt på en ny måde.

Den seksuelle frigørelse gennem Ritzau

Med 60’ernes og 70’ernes seksuelle frigørelse har vi lært meget om os selv og vores seksualitet. Vi er blevet opmærksomme på, at det er vigtigt, at vi kender vores grænser når det kommer til det seksuelle. Desuden er vi også blevet opmærksomme på, at vi har en form for seksualitet. Alle menneskers seksualitet er forskellige så det er en god ide at komme dybere ind på hvad ens egen seksualitet vil sige. Det har aldrig været nemmere at lære os selv at kende. Det er nemlig blevet legitimt, at man er nysgerrig på hvem man er og hvad man kan udrette som menneske.

For eksempel kan det være, at ens seksuelle drøm er en pocket pussy, som fås i mange afskygninger. At have specifikke seksuelle fantasier blev tidligere karakteriseret som perverteret. I dag bliver det set som en ærlig sag så længe, at man ikke skader andre mennesker. For så længe man blot prøver at komme sin egen seksualitet nærmere uden at skade andre er der ingen problemer med det.

Vær seksuel i dit eget tempo

Når det kommer til sex er vi meget let påvirkelige i en sårbar retning. Oplever vi noget tidligt i vores seksualitet kan det gøre, at vi får udfordringer og påvirkninger senere hen. Derfor skal man værne om sin seksualitet og ikke gøre noget man ikke har lyst til. Har man et sundt forhold til sin seksualitet bliver det nemmere at eksperimentere med den når man bliver ældre.

Det kan være, at man finder ud af, at man har en fantasi om at have en sex dukke. Er det en fantasi man ønsker at gøre noget ved kan man gå online og med det samme købe en sjov, underholdende, flot eller smuk sexdukke. De findes i mange afskygninger, så man kan være sikker på, at man nok helt sikkert skal nyde dens selskab.

Benjaminshj Forfatter